30 januari

Hej hej Bloggen! Tänkte berätta lite vad jag har haft för mig idag på jobbet. I morse när klockan ringde trodde jag först att det var ett skämt, var sjukt trött men pallrade mig upp i alla fall för att jag är så duktig. Jag fick jobba med vicky i kallköket, senare kom också Soffi och Simon. Idag fick jag: x Skiva tomat x Skiva gurka x Hacka paprika x Lägga om frukosten x Göra en äggmajonäs mm. Fick jobba över till 17.00 men de spelar inte så stor roll. Nu sitter i alla fall jag, Elin, Alexander och Robert och käkar i köket. De andra slutar 23.00 men de vet vi hur det blir, antagligen 00.30 eller så. Kram Cilla

Cillas dag!

Idag började jag 08.00, fy fan vad död jag var när klockan ringde. Men pallrade mig upp i alla fall trotts att jag inte alls mådde bra. Gick till jobbet och hade faktist grymt kul i stora köket för första gången på länge. Jobbade tillsammans med Wiking, och vad ska man säga, han är bäst. XD
Idag fick jag:
x Steka pyttipanna
x Steka ägg
x Skala sparris
x Steka korv
och lite annat smått och gott :D
Vid 15.00 kom Vera men hon mådde inte bra alls så hon gick hem med mig vid 16.00. Hemma låg Elin och väntade på oss. Elin hade gått till Kalas med blev hemskickad direkt då hon inte heller är i toppform.
Jag tycker synd om oss och för ett tag sedan kom Tove och Andrea hem, de hade varit i byn hos läkaren och det visade sig att de båda är allergiska mot möggel så det är ju inte super bra då vi faktist bor i värsta möggel boendet.

Kram cilla

Torsdag

Tjaba Tjena Hallå bloggen.
I dag har jag, cilla och elin varit hemma och varit sjuka. shit vad sjuka dom är och de börjar smitta mig inte kul. Man blir ju inte direkt frisk i de här mögglet. Jag och elin har solat de var mys. sen handlade vi lite mat NYTTIG Mat. vi gjorde en tonfisksallad.
Sen började vi prata om pengar och jag gick in på swedbank och jag börjar bli lite pank jag vet inte riktgit hur de har gått till men de är inte okej.
Penagrna bara rinner i väg och grejen är jag vet inte vad jag har handlat. Vi ska inte handla en massa mat bara frukost, vi ska inte äta ute. Om vi ska ut så blir de billigt där. Så jag hoppas att alla vi klarar oss.

Förövrigt så ska vi jobba i morogn bara två dagar kvar denna vecka de är i försig ganska skönt.
Nu ska vi krya på oss och kolla på en film. ¨

Puss och kram // vera

Äntligen hemma igen




Tjaba Tjena Hålla bloggen! Nu har jag äntligen kommit hem till sälen i gen. De är skönt. De var förövrigt väldigt skönt att sova i sin egen säng och de var en fin begravning i tisdags. Cilla och Elin har varit jätteduktiga de har städat och tvättat hela dagen. Jag har storhanadlat massa mat som ni kan se på bilden här. Nu ska vi gå och kolla på nån film eller gå ut och åka pulka.
puss och kram /vera

Tisdag och Onsdag!

Tisdag:
Idag var det bara jag och Hyllert som jobbade, Elin hemma och var sjuk. Vi jobbade kväll tillsammans med Viking, Vicky, Micke och Simon. Det var chill hade typ inget att göra så det jag gjorde på hela kvällen var riva ost, vacka lite påsar och så fick jag göra en bbq sås. Den blev grymt god faktist. Sen vart det mycket städning men fick sluta tidigare så var hemma 22.20 igen och tog hand om Elin som låg i sängen och kollade på film.

Längtar till nästa helg, då fyller Viking, Larssa och Mattias år så då blir det värsta festen. Det kommer bli grymt fan, vi praktikander håller på med en lite present men kan inte säga vad det är än, det får ni se om en vecka eftersom det är hemlighet. :D

Onsdag:
Hyllert jobbar 10-18, Vera sitter på bussen på väg hem. (ASSÅ HIT) :D och jag och Elin har städat. Så jävla duktiga vi är, har städat vårat rum, köket, hallen och badrummet, fy fan vad skabbligt allt var, sen har vi också tvättat. :D Vi är så duktiga så. :D Nu är Elin i duschen och sen är det min tur.

Tänkte att det var ett tag sedan det kom någon bild så här kommer det i alla fall några från i helgen då vi hade det lite chill här hemma.


Vera tog sig en sväng om på stolen <3

Andrea och hennes pojkvän Rikard som var här och hälsade på över helgen.

För alla er som inte vet de så bor vi tillsammans med Andrea, Matilda, Tove, Robert och Alexander här i våran möggliga korridar :D hihi

ciao så länge
Cilla


Måndag

Tjaba Tjena Hallå bloggen!
Idag så har jag suttit på två bussar och ett tåg. ca 6 timmar och nu är jag i alla fall i märsta. De är ingen kul anlednig att jag är hemma men de är skönt att duscha i en fin dusch och sova i min egen säng.
Jag har packat i ett gäng med filmer så vi klarar oss ett tag och i morgon ska jag gå till öb och storhandla. ÄlsklingsMalin följer med så jag behöver inte handla själv. Träffade Josefin, Malin och Jennie i dag också de var mys att bara prata en massa. Jag saknar redan er i sälen vi är ju som en familj så de är jobbigt att vara utan er. Men på onsdag kommer jag.
Nej nu ska jag gå och lägga mig för i morogn blir de upp tidigt.
Puss och godnatt.


Måndag den 25 jan

Hej hej.
Ja nu ligger jag här igen, asså i sängen och hostar som en liten nörd. Det är sant har inte blivit bra än. :s Är jätte hostig och shit :( Vera lämnade mig och Elin för en och en halv timme sen ungefär, hon skulle hem till Uppsala/Märsta över några dagar. Men hon är tillbaka på Onsdag. Vi saknar henne massor redan. Det blir så konstigt när någon åker, för vi blir ju som en liten familj här uppe eftersom vi har ju inga andra än oss själva samt varandra att prata med och umgås. Elin börjar jobba kl 15.00 idag så det blir bara jag och Hyllert i kväll.

Igår vart det en lugn kväll hemma med Hannibal och mys. Vera jobbade så vi andra tog det bara allmänt lungt. Jag hostade som en dåre men de fick de andra stå ut med.

Jag har också börjat smitta ner Elin :P

Nu ska vi chilla lite i sängen innan Elin ska jobba :D
Kram cilla


Lördag:P

Hej bloggen:)
I helgen var jag ledig för tobias kom hit och var här hela helgen. Men som sagt igår så drog jag vera hyllan och tobias in till Sälen byn för att handla lite på bolaget, det blev lite fest sen på kvällen. Göteborgarna hade några som också va här och hälsade på bl.a Andrea s kille och hans kompisar, så vi satt och tog det lungt i köket och pratade lite drack och hade grymt kul:) Lite senare på kvällen så kom Mattias och norge förbi och tjöta lite. Det slutade med att cilla gick och la sig pga att hon är grymt förkyld, vera , matilda och hyllan drog till Sporten medans jag Tobias och Andrea snackade vidare i köket:)

Underbar helg:)

Puss / Elin

Nanana!

Hej, hej nu är det cilla som skriver igen. Ville bara säga hur dagen varit.
I morse ringde klockan 07.00 men gick inte upp förns 07.20, idag började jag 08.00 och jag skulle jobba själv eftersom Elin var ledig. Idag vart det är riktig chill dag faktist, fast fick göra saker hela tiden, lag om frukosten gjorde en äggröra, hackade dill och en massa andra saker. Jag jobbade med Joppe och Tobbe.

Nu ska jag ta det lite chill med Elin och Tobbe och vi ska vänta på de andra som slutar 23.00 så ska vi ha lite kul och umgås.
Kram

Dagen

I morse ringde inte min klocka men som tur var så var Elin redan uppe hon gjorde frukost till mig innan vi gick till jobbet. Väl där så jobbade jag med Jens och Elin jobbade med Tobbe. Jag fick göra rotmos, skära upp oxbringa, göra en ratatouille hacka lök samt vitlök och riva ner morot till en köttfärsås. Vi fick jobba över en halv timme och sen gick jag förbi Kalas och lämnade knivarna till Vera.
Nu sitter vi ny duschade i köket och väntar på Elins Tobbe som kommer om en timme typ. Sen ska vi förbi Kalas och käka en bit mat, Hyllert jobbar.
Det har flyttat in 3 nya personer i korridoren, en tjej och två killar dem kommer från Lidköping. De ska vara här i 8 veckor så jag bjöd med dem till Kalas i kväll och Tove ska nog också med.
Nu ska jag chilla ett tag innan vi går. :D
Kramar på er.
Cilla

BTW Grattis Micke (glasögon ormen) som fyller 22 idag.

Idag:P

Hej bloggen idag va som sagt alla sjuka. fast imorrn blir det upp tidigt och jobba även om jag är lite seg jag och cilla börjar vid 8.00 jobbar sedan till 16.00 sen blir det hem och börja fixa lite innan min tobias kommer upp:P Snackade med alla hemma idag och det var skönt hehe. Jag saknar verkligen alla där hemma:P den här helgen vi har framför oss kommer bli helt underbar:) Ja i helgen är det bara jag som är ledig hela dagarna men de andra slutar ju liksom på kvällen:)

Till mammas kille du är snäll för det som du fixa haha där har du det:)

Puss / Elin

En hälsning från 4 sjuka upplänningar

Jo det är sant, nu är vi alla 4 sjuka :S Ont i halsen, hostiga och allmänt sega är bara några av symtomen. Det blev ingen skidåkning heller för att det är pissväder här uppe. Men det spelar nog inte så stor roll. Idag var det min och Veras lediga dag men det kommer att spenderas i sängen med dem andra två sjuklingarna. 
Kram Cilla 

Igår Tisdag:)

heeej bloggen:P
Igår jobbade jag och cilla tillsammans för första gången i det stora köket och det va grymt kul haha vi började klockan 8 och vi gick liksom upp kvart i men vad gör det det är liksom en fis i rymden:) vi jobbade tilssammans med oskar och viking skönaste snubbarna i köket:)  Viking annordnade en hackarlöktävling för mig o cillis och vi kom överens om att vi inte skulle tävla men det blev så ändå att jag tävlade men cilla kom ikapp rätt snabbt fast det slutade med att jag vann:P jag vann med en halv lök och jag tävlade mot mig själv så cilla förlorade inte:P det va en grymt bra dag i köket iaf.

Efter jobbet gick vi hem och cilla la sig till rätta och läste typ över hundra sidor i sin bok. Jag bara chillade lite typ halv sov ett tag och bara lyssnade på musik:) Vera jobbade på kalas igår hon sluta vid 11:P så när hon kom hem så körde vi lite kort sen bara kollaade vi lite film sen somnade jag och cilla:P

Puss och kramis //Elin

Tisdag

Hej bloggen, i går chillade vi bara en stund, på kvällen så tog vi och bastade, as skönt även fast de inte blev så varmt så körde vi en ny grej. ångbastu så vi sprutade massa varmtvatten in då blev de riktigt nice. 

I dag så gick elin och cilla upp tidigt för dom började jobba klockan 8. så jag och hyllert låg kvar i våra sängar. As skönt. Jag var snäll och serverade hyllert frukost på sängen de bestod av energidricka, chips och bea sås haha.
Snart ska jag i väg och jobba, min första dag på kalas de ska bli kul:)

/kramar vera

Hej jag dör av trötthet!

Hej hej!
Jag tror jag kommer att dö är så himla trött. Igår så skulle jag, Elin och Vera ta det lungt men nej nej när vi kollat klart på filmen var ingen av oss trötta så vi låg först och lyssna på musik men de funkade inte heller så vi bestämde oss för att snacka lite, vi pratade och pratade och pratade men inget hände vi var fortfarade lika pigga. Sen garvade vi seriöst typ till allt som finns. Vid 02.30 somnade Elin och jag och Vera låg och lyssnade på hennes snarkade. Vid ca 03.30 somnade vi till men klockan 04.00 bankade det på dörren och jag yrvaken som ett as sätter mig upp i sängen och skriker - Vad i helevete, seriöst.
Sen vände jag mig om och somnade om. :D Klockan 07.00 kom Hyllert hem och vi andra gick upp för Elin skulle jobba kl 08.00 och jag och Vera hade tvätt tid. Så jag och Vera har tvättat hela dagen vi är jätte duktiga. I morgon ska jag jobba första dagen på högis i storaköket börjar 08.00 Jippi men men det blir säkert skit bra jobbar med Elin och Vera ska vara på Kalas :D

kram cilla 

Söndag

Tjaba Tjena Hallå bloggen.Vi satte klockan på typ halv 10 för att vi skulle ut och åka skidor. men nej nej Elin gick ut och kollade vädret de var snöstorm så vi somnade om och sov till typ 12. Nu har vi ätit frukost och ska snart till skidshoppen och handla lite sedan ska vi tvätta kockkläder och vanliga kläder.

Min dag i går, det var jag,elin,hyllert och göteborskorna Matilda och Andrea. Vi jobbade i stora köket. Jag fick rensa en massa fisk, putsa en massa glas, och fixa garnityrer. Och lördag har dom storstädning i köket så vi spolade hela köket till och med taket, tog bort gallerna till brunnarna. sedan när vi skulle skrapa taket så  kollade jag bara upp i taket så jag klev rakt ner i brunnen där låg jag på golvet så jag har jätteont i ryggen.

/ puss och kram Vera

rapport från Cilla

Idag var det sista kvällen jag jobbade på Gammelgården för den här veckan, i morgon är vi lediga allihopa så ska då spendera tid i backen och tvätta en massa kläder som är smutsigt. Om jag ska sumera veckan som gått har jag haft det riktigt kul faktist, har lärt mig nya saker och träffat nya människor. Nästa vecka tror jag att jag får jobba på ett annat ställe och det spelar mig ingen roll som helst då jag faktist ser fram emot de. Det är ju inte så kul att vara på samma ställe alla 6 veckorna det är ju faktist bättre att få flytta runt och lära mig mera saker :D

Idag hade vi inte alls mycket att göra fick steka lite kantareller med lök, hacka ner savoykål och städa. I vanliga fall slutar jag 23.00 men eftersom vi inte hade något att göra fick jag sluta 20.00. Det var grymt skönt att få komma hem extra tidigt det ända negativa är väl att jag är själv, de andra jobbar till 23.00. Så nu sitter jag här i vårat kök och har just fixat en fruktsallad. :D Riktigt god om jag får säga det själv.


DETTA BLIR MIN KVÄLL!

Kvällen

Ja, idag jobbade jag 15.00-23.00 men fick gå tidigare, vilket var skit skönt men när jag skulle gå så visade det sig att Elin och Vera satt på kalas och hade beställt pizza så dem kunde inte möta mig. Jag ringde Empa så snackade med henne lite, seriöst så jävla kallt ikväll idag. :D Inte coolt, men i alla fall så gick jag upp till dem på kalas så tog vi oss några cider och sen träffade vi seriöst den coolaste norrmanen ever hahaha har nog inte skrattat så mycket sen Elin ramlade i backen från bussen 2 gånger.
I alla fall så fick vi hans kompis vin flaska också sen satt vi där och garva som fan.
Lite norska ord som är värda att komma ihåg:
x Pult - knulla
x Krokedillefitteläppetjin - (typiskt norskt ordspråk)
x Dyneträck - påslakan
x Brusefåtölj - toalett
x Fortua - trottoar
x Rattatata (hahahah typ knulla)
x Ormskin - pormask
HAHAAHHAHAHAHAHAAH DÖR AV GARV!!!!
I alla fall så drog vi hem sen, nu ska vi typ sova. Det tog seriöst 30 minuter för mig att skriva så ni fattar vad det står. :D
Love 
cilla 
 Detta är lite hur kalas ser ut.
(bilden är från den 13 jan)


veras och Elins dag




Tjaba Tjena Hallå bloggen! idag har jag och Elin jobbat tsm. Lunch och förberada inför kvällen. Så vi gick upp vid 9 och sen drog till köket vid 10. Vi hade massa saker att göra och de var nästan bara nytt folk som jobbade lunch så vi fick träffa massa nytt folk de var kul.
Nu sitter jag här i sängen nyduschad och väntar på att Elin ska ha duschat klart. I kväll är de bara vi, för Göteborgarna ,Cilla och Hyllert jobbar. Så I kväll ska vi ut på kalas eller hotellet.

o<----
nu vet du :D och du vet vem du är haha.

/ puss och kram Vera

Gådagen och idag!

Hej hej bloggen, 

IGÅR:
var det ju Arvingarna som stod på prorgramet men nej, nej så blev det inte. Vi började med att gå till Kalas för att ta oss en fördrink men när vi sedan kom till entrén så kostade de 140 kr att gå in.
Jag- Men blir det billigare om man jobbar här.
Gubben- Ja, då är det gratis, men vad jobbar ni med?
Jag- Vi är kockar i köket, eller vi praktiserar.
Gubben- Då måste jag kolla!
Jag- Jaha, okej!
Gubben gick iväg och kom tillbaka.
Gubben- Nej Hasse säger att ni inte får gå så ni får inte.
Asså jävla bajs, så vi gick ut och ringde Fredrik. Han ba- säger Hasse så, så är det så.
Vi gick hem och drack lite vin och champange innan vi drog tillbaka till Kalas. På Kalas tog vi oss en pizza och lite cider, sen kom de några som jobba på hotellet och undra om vi skulle med ut Fjällis (nattklubb). Så vi tog en taxi (vi var 11 pers typ) sen var vi där tills det stänge och vi tog en taxi hem. När vi kom till hotellet gick vi till sporten där alla som jobbar typ bor och sen vart det lite efterfest där. Vid 4 vart det hemgång! :D


vårt ny möblerade rum :D

IDAG:
Elin och Veras dag:P vi började med att vakna typ 12.30 haha och sen tog vi en tripp till Gustavstorget för att hämta våra liftkort. När vi sedan åker hem och kliver av bussen och ska ner för backen gissa vem som rammlar jo jag såklart och inte en gång utan två rätt på rumpan:) och ja vera och cissi dog av garv:) sen hem och städa vårat fina rum för jag klarar knappt av att vara där inne haha men fint blev det:) sen tog vi oss en tripp till skidshoppen och kolla läget sen vart det mat:P god mat idag kyckling och ris:) efter det drog vi till ica och handlade lite frukost och nödvändiga grejor;) sedan drog vi hem och fixa oss lite för att sedan dra till mattias och chilla lite där innan vi skulle gå och möta cilla. Så nu sitter jag här i köket och bara tar det lungt och saknar min tobias, dom andra ville ut och kolla läget och typ hitta på nått men kände mig inte så taggad på det är rätt trött ska liksom upp och jobba imorgon med vera:)

// Elin

Nu laddar vi inför Arvingarna!

Vera gick precis till duschen vilket nu innebär att alla efter de har duscha :D Klockan 20.00 börjar dem spela så ska väl vara där i tid så vi kan se bra :) Ni anar inte hur pepp jag är XD Här har ni i allafall ett smakprov på det vi kommer att se om 1 timme.
http://www.youtube.com/watch?v=vLtGZVZs32s
Kram Cilla

Cilla = ledig ^^O

Idag är jag ledig, Hyllert, Vera och Elin jobbar till 18.00 så jag ska spendera hela dagen i sängen tror jag :D
Hade velat sovit lite till men dem håller på och fixar typ rummet som ligger två rum ifrån vårat så det är inte en chans att man får en blund så då tänkte jag istället kolla på en film eller nått.
Vi har möblerat om också nu har vi i allafall mycket mer plats än innan, vi har också hittat en garderob så vi har tryckt in lite grejer där så vi får ännu mer plats.
Igår jobbade jag på gammelgården fick göra ca 100 renklämmor, baka bröd, vacka skinka, diska osv. Jag jobbade med Tony och Nisse. Sen när jag skulle hem i mörkret mött Elin och göteborgarna mig så jag slapp gå själv. :)
Ikväll blir det arvingarna ^^) Dem ska spela här på hotellet kl 20.00 så vi ska dra dit och ta och kolla på dem :D Det ska bli kul faktist annars blir det bara typ att vi blir hemma när vi inte har något att göra.
Men nu väntar filmen
/CILLA

veras första arbetsdag

Hej bloggen, i dag har jag haft min första dag på jobbet. Det var inte kul alls. Alla var jätte otrevliga och jag var jättemobbad. Så i morgon ska jag och Elin prata med Fredrik och kolla om vi kan vara på Kalas tillsammans.
Liskom vem vill sitta och äta lucnh själv? Nej ingen precis. Men de är en fis i rymden vi fixar ALLT :)

berättar mer om hur de går sen.

/vera

Elins första dag:P

Hej bloggen:P Idag har jag jobbat fösta dagen på mitt ställe:P jag hade fått värsta fel uppfattning om stället innan men när jag väl kom dit och började jobba och fick träffa kockarna fredrik och jack så blev allt mycket roligare och jag fick en annan uppfattning om stället:) jag fick bland annat göra en cesardressing haha tio liter:) sen fick jag gå igenom menyn med fredrik och lite senare under kvällen fick jag lägga upp mat och jobba med jack. vi hade en väldigt lung dag idag så det va chill:) jag fick sluta en timme för tidigt idag och jag ser fram emot att komma dit imorgon jag börjar vid tre:)

// Elin

Första dan på praktiken för Cilla

Ja som sagt första dagen för mig idag då. Har varit på Gammelgården som har typ våffel / vilt meny.
Idag jobbade jag med Tony, Frida i köket och sen var det Hugo som serverade alla var jätte snälla och kommer nog att trivas bra förutom att jag måste gå själv i mörkret hem på vägen typ 1 km. Inte cool fast idag mötte Elin och Vera mig och sen gick vi hem och åt glass. :D
Nu ska vi kolla på Hitta Nemo och ta det chill. I morgon ska vi nog försöka gå upp tidigt och gå ut och ta oss en promenad, för i morgon kväll jobbar vi alla fyra :P
Kram
cilla

Lite hur vi bor


Hyllert och Cilla chillar i sina MYSIGA sängar, när någon av dom rör sig så skakar hela sängen.
Detta är vårat vackra badrum, de innehåller en sne toalett så man måste sitta snett, möggligt uppe i taget i duschen, en trasig spegel, drapperit går inte att stänga igen.




Lite smått och gott


Vi gick upp så sent så vi hann inte äta lunch på hotellet. Därför köpte vi mat, detta är Elins nudlar. Vera köpte carbonara och Cilla köpte köttsoppa. Hyllert jobbade så festade totalt loss i rummet genom att kolla på film, äta chips och dricka läsk i sängen.


Så här ser vårat lilla handfat ut i vårat rum, de är fult med bra ha saker. Så de kommer inte gå någon nöd på oss.

 


Bilder

Hyllert och Cilla på tåget mellan Uppsala-Borlänge


Vårat vackra rum, så här kommer vi att bo dårå. :D

Cilla på väg till hennes praktik, hon ska jobba på Gammelgården, Hyllert och Vera ska vara på Vintergården och Elin (anonymt) hihi.

Elin ute på promenad ^^)


Här ska Cilla jobba XD

Här har ni nu lite bilder från fjällen :D Det kommer att komma mer. 
kram
cilla, vera och elin 


Första natten

Första tankarna om rummet:
*Det luktar möggel
*vattnet är bajsbrunt
*det är hur litet som helst så vi bor på varandra
*inga gardirober
*toaletten är lite för skabbig men det går
*toaletten är sne
*duschen är inte i topp trim.

Ja som ni ser har vi lite problem men vi kommer klara de XD hihi
(det kommer att komma en blid på rummet mm.)
Annars är det väl bra, igår tog vi det chill, var på rummet sen gick vi upp och tog oss en cider/öl innan vi gick ner till rummet igen och kollade på film.

Nu sitter jag, elin och vera och tar oss en smörgås. Hyllert jobbar readan idag och vi ska snart gå upp och hämta vårat schema :D
Bye


Äntligen på väg!

Nu sitter vi i Malung på buss sationen och chillar, nästa buss går kl 15.00 så det är inte så lång väntan.
Första tåget mellan Uppsala - Borlänge gick bara bra förutom att vi hade så mkt packning att vi typ fick bara kasta in allt för att vi inte skulle göra så tåget skulle bli försenat. Sen väl framme i Borlänge skulle vi byta tåg men nej, nej det gick inget tåg där eftersom det är för kallt tydligen för tåget att åka så vi fick sätta oss på en buss. Så det blev buss mellan Borlänge - Malung. ^^
Nu måste jag sluta för bussen kommer
Bye
Cilla


inte långt kvar nu!

Som sagt nu är det inte långt kvar tills tåget lämnar stationen. :D Är sjukt pepp och ser fram emot hela resan, tror de andra också är det och nu hoppas jag att ni kommer följa vårat lilla äventyr. :D
Tåget avgår 10.26 i morgon från Uppsala centralstation ^^)


xoxo
cilla

2 dagar kvar!

Idag är det Torsdag, det betyder att vi åker om 2 dagar :D Shit vad kul det ska bli, att bara få komma iväg ett tag är ju grymt. :)
Ska börja packa idag också men som alltid stöter man på problem:
1. har tappat bort mina vinterkängor :s
2. har inte tvättat
3. Hittar inte någon ryggsäck jag kan ha, så funderar över att fråga pappas kompis om jag kan låna hans.

Okej som tur är ju inga av mina problem jätte stora :D men ändå väldigt irriterande, att man nte har brytt sig om det tidigare. Jag hoppas jag och de andra kommer att trivas där uppe och om du/ni vill komma och hälsa på så är ni varmt välkomna. Annars kan du/ni bara följa bloggen så blir det super :D
xoxo
Cilla

snart:P

snart drar vi inte många dagar kvar nu:P längtar tills vi ska åka kommer bli skönt att bara få komma bort från allt ett tag med dom underbar.a:P vi kommer få det så underbart där uppe:) kommer ju sakna alla hemma men dom som vill får ju såklart komma upp:P ses sen bloggen pusshejs

Längtan

Hej bloggen! Hoppas alla har haft en riktigt bra start på de nya året. Själv så längtar jag mest till Sälen. Men om en vecka så sitter vi på tåget. Känlsan i magen att bara veta att jag kommer få dra i väg med er och slippa den här hålan ett tag ska bli underbart.

RSS 2.0